- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Pizza Margherita
Pizza Margherita
- Temps Total 1h 15min
- 20min
Préparation - 20min
Cuisson - 35min
Repos
Appareils compatibles (1)
Ingrédients
6 personen
1 pizzadeeg
125 g mozzarella
7.5 cl tomatensaus
1 cl olijfolie
1 plukjes basilicum
1 tl Zout
Préparation
Etape 1 /10
Dit recept vereist een basisvoorbereiding: pizzadeeg. Heb je dat gedaan voordat je verder gaat met dit recept? Zo niet, kun je toegang krijgen tot het blok "Vereiste" door terug te keren naar het hoofdscherm van de recept. Het duurt 2u15: 15min bereidingstijd en 2u rusttijd in de koelkast.
Etape 2 /10
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Etape 3 /10
Vet een pizzapan in met de olijfolie.
Etape 4 /10
Rol het deeg uit over de pizzapan en spreid het verder uit met de vingers zodat het oppervlak volledig bedekt is.
Etape 5 /10
Hak de mozzarella fijn met een mes, doe het in een aparte kom en zet dit even aan de kant.
Etape 6 /10
Verdeel de tomatensaus met een lepel over het deeg.
Etape 7 /10
Voeg wat zout toe aan de tomatensaus.
Etape 8 /10
Laat gedurende 15 minuten in de oven bakken.
Etape 9 /10
Haal de pizza uit de oven, leg de mozzarella erop en laat gedurende 5 minuten op 220 graden bakken.
Etape 10 /10
Hierna doe je wat verse basilicum op de pizza en... smullen maar.