Parmentier van rund en butternut in een glaasje - Recette Companion | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Parmentier van rund en butternut in een glaasje

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 1h 30min
  • Préparation
    20min
  • Cuisson
    1h 10min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 500 g Gehakt rundvlees

  • 800 g Butternutpompoen

  • 3 g Look

  • 110 g Ajuin

  • 20 cl Vloeibare room

  • 2 el Olijfolie

  • 1 el Tomatenconcentraat

  • 10 cl Rundsbouillon

  • 1 stengel Tijm

  • 150 g Geraspte comté

  • 1 straaltje Olijfolie

  • Zout, peper

Accessoires

  • Menger
    Menger
  • Kneed- & hakmes
    Kneed- & hakmes
  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Préparation

Etape 1 /10

Weeg de geraspte comté af in een kommetje en zet aan de kant.

  • 150g Geraspte comté

Etape 2 /10

Voeg de gepelde en in kwartjes gesneden look en de gepelde butternutpompoen in stukken en zonder pitjes in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/breken. Voeg een scheutje olijfolie toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.

  • 800g Butternutpompoen
  • 3g Look
  • 1straaltje Olijfolie
  • Kneed- & hakmes

Etape 3 /10

Voeg de vloeibare room toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.

  • 20cl Vloeibare room
  • Kneed- & hakmes

Etape 4 /10

Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel en klik op 'Start'.

  • Zout, peper
  • Kneed- & hakmes

Etape 5 /10

Zet de butternutpuree aan de kant. Was en droog de kom.

Etape 6 /10

Doe de in twee gesneden en gepelde ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel en klik op 'Start'.

  • 110g Ajuin
  • Ultrablade hakmes

Etape 7 /10

Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie en het gehakt rundsvlees toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.

  • 500g Gehakt rundvlees
  • 2el Olijfolie
  • Menger

Etape 8 /10

Voeg het tomatenconcentraat, de bouillon en de tijm toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.

  • 1el Tomatenconcentraat
  • 10cl Rundsbouillon
  • 1stengel Tijm
  • Menger

Etape 9 /10

In kleine ovenschaaltjes of bokaaltjes die in de oven mogen, maakt u een dikke laag met het vlees. Bedek met een laag puree.

Etape 10 /10

Bestrooi met geraspte comté en zet de glaasjes enkele minuten onder de gril in de oven.

Companions,Ustensils and accessoiries

Recettes similaires

Moulinex
Moulinex
1h 30min

Parmentier de boeuf et butternut en verrine

ratings.NaN

Parmentier van rund en butternut in een glaasje - Recette Companion | Moulinex
Parmentier de boeuf et butternut en verrine
Moulinex
Moulinex
38min

Poisson à la vanille en papillote

Avis 5 étoiles (moyenne)

Parmentier van rund en butternut in een glaasje - Recette Companion | Moulinex
Poisson à la vanille en papillote
Moulinex
Moulinex
45min

Cabillaud en crumble et fenouil croquant

ratings.NaN

Parmentier van rund en butternut in een glaasje - Recette Companion | Moulinex
Cabillaud en crumble et fenouil croquant