- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Marmercake
Marmercake
- Temps Total 1h 15min
- 15min
Préparation - 1h
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
Ingrédients
10 personen
175 g Bloem
1 zakje Bakpoeder
200 g Poedersuiker
3 Eieren
175 g Zachte en half gezouten boter
25 g Ongezoet cacaopoeder
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /9
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Etape 2 /9
Doe de bloem, de gist, de suiker, de eieren en de zachte boter in de keukenmachine met het kneed-/ zachte breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /9
Leg een vel bakpapier in de cakevorm.
Etape 4 /9
Doe de helft van het beslag in de vorm.
Etape 5 /9
Voeg de cacao toe aan het resterende beslag. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 6 /9
Doe de rest van het beslag in de vorm.
Etape 7 /9
Meng snel met een lepel zodat het beslag met de cacao goed met het andere beslag vermengd wordt.
Etape 8 /9
Zet ongeveer 55 minuten in de oven.
Etape 9 /9
Laat afkoelen en dien op.