Macarons
- Temps Total 1h 7min
- 15min
Préparation - 22min
Cuisson - 30min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
110 g Amandelpoeder
200 g Poedersuiker
3 Eiwitten
40 g Fijne kristalsuiker
Accessoires
Klopper Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /10
Doe het amandelpoeder en de poedersuiker in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /10
Haal de bereiding uit de kom van de keukenmachine en spoel deze af.
Etape 3 /10
Doe de eiwitten in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper.
Etape 4 /10
Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de fijne kristalsuiker toe na de pieptoon.
Etape 5 /10
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Etape 6 /10
Meng de twee bereidingen voorzichtig met elkaar met behulp van de spatel. De consistentie moet glad en glanzend ogen.
Etape 7 /10
Doe het in een spuitzak. Spuit kleine rondjes deeg van dezelfde grootte op een met bakpapier bedekte bakplaat.
Etape 8 /10
Laat ze gedurende 30 minuten drogen aan de lucht.
Etape 9 /10
Zet 12 à 15 minuten in de oven.
Etape 10 /10
Laat de schelpen afkoelen en garneer ze met confituur of chocoladepasta.





