- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kip, tomaten en champignons
Kip, tomaten en champignons
- Temps Total 1h
- 5min
Préparation - 55min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
750 g Kippendijen
50 g Sjalotten
250 g Champignons
5 cl Olijfolie
15 cl Witte wijn
200 g Gepelde tomaten (in blik)
1 stengel Tijm
1 bladje Laurier
15 cl Kippenbouillon
1 tl Maïzena®
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Préparation
Etape 1 /6
Doe de gepelde sjalotten in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes selderij. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /6
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie en de witte wijn toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /6
Los de Maïzena® op in de bouillon in een apart kommetje.
Etape 4 /6
Voeg het mengsel van Maïzena en bouillon, de kip, de gepelde tomaten, de tijm en de laurier toe. Breng op smaak met zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /6
Voeg de champignons in kwartjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 6 /6
Dien onmiddellijk op.