- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kerstzandkoekjes
Kerstzandkoekjes
- Temps Total 1h 21min
- 10min
Préparation - 11min
Cuisson - 1h
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
300 g Bloem
100 g Amandelpoeder
100 g Suiker
2 Eieren
150 g Zachte boter
1 zakje Bakpoeder
1 zakje Vanillesuiker
1 el Kaneelpoeder
1 el Gemberpoeder
Poedersuiker
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /10
Doe de stukjes boter in de keukenmachine met het kneed-/breekmes.
Etape 2 /10
Doe alle andere ingrediënten in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /10
Neem het deeg en maak er een bol van. Omhul de bol met huishoudfolie.
Etape 4 /10
Laat gedurende 1 uur rusten in de koelkast.
Etape 5 /10
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Etape 6 /10
Bedek een bakplaat met bakpapier.
Etape 7 /10
Rol het deeg met een deegrol uit op een werkblad. Snij er met behulp van een uitsteekvorm of glas cirkels uit.
Etape 8 /10
Leg de zandkoekjes op de bakplaat.
Etape 9 /10
Zet 10 minuten in de oven. De zandkoekjes zijn soepel, ze worden hard tijdens het afkoelen.
Etape 10 /10
Bestrooi ze met poedersuiker alvorens ze op te dienen.