Kattentongen - Recette Companion | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Kattentongen

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 15min
  • Préparation
    5min
  • Cuisson
    10min
  • Repos
    0min

Ingrédients

60 stuks

  • 125 g boter

  • 125 g suiker

  • 3 eieren

  • 150 g bloem

  • 1 mespuntje vanillepoeder

  • Zout

Accessoires

  • Kneed- & hakmes
    Kneed- & hakmes

Préparation

Etape 1 /4

Verwarm de oven voor op 200 °C (th. 6-7). Plaats het mes om te kneden/hakken en doe de boter in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.

  • 125g boter
  • Kneed- & hakmes

Etape 2 /4

Voeg de suiker, de vanille en 1 snufje zout toe en mix op snelheid 9. Voeg na 30 s de eieren één voor één toe. Voeg vervolgens de bloem voorzichtig toe via het deksel.

  • 125g suiker
  • 3 eieren
  • 150g bloem
  • 1 mespuntje vanillepoeder
  • Zout
  • Kneed- & hakmes

Etape 3 /4

Schraap de wanden van de kom, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.

  • Kneed- & hakmes

Etape 4 /4

Leg kleine hoopjes deeg op een plaat met bakpapier en geef ze een langwerpige vorm. Bak 10 min tot de randen beginnen te verkleuren. Maak los en laat afkoelen.

Companions,Ustensils and accessoiries