- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kalfslende met mosterd en gevulde courgettes
Kalfslende met mosterd en gevulde courgettes
- Temps Total 1h 10min
- 10min
Préparation - 1h
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
800 g Kalfsfilets
30 g Mosterd
100 g Kleine ajuin
80 g Rode paprika
3 g Look
900 g Kleine ronde courgettes
120 g Tomaten
120 g Aubergine
70 g Arborio rijst voor risotto
35 g Boter
3 cl Olie
5 g Kippenfond
1 tl Suiker
70 cl Water
2 cl Olijfolie
25 g Geraspte Parmezaanse kaas
Zout
15 g Kalfsfond
5 g Gedroogde tijm
60 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger Stoommandje Stoom- accessoire
Préparation
Etape 1 /12
Doe de paprika in grote blokjes en de gepelde en in kwartjes gesneden look en ajuin in de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /12
Vervang het mes door de mengstaaf. Voeg de olie en de gedroogde tijm toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /12
Snijd de bovenkant van de courgettes en haal het vruchtvlees uit de courgettes.
Etape 4 /12
Bewaar de helft van het vruchtvlees van de courgettes en snijd in kleine blokjes met de aubergine en de tomaat.
Etape 5 /12
Voeg alle groenteblokjes toe, samen met de rijst, de suiker, de boter, de gevogeltefond en het water.
Etape 6 /12
Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel zonder de vulstop. Plaats de externe stoomkoker. Leg er de 6 uitgeholde courgettes in. Druk op ‘Start’.
Etape 7 /12
Schroei de kalfslendes in een steelpan met wat olie tot het vlees aan beide zijden mooi gekleurd is.
Etape 8 /12
Bestrijk de kalfslendes met de mosterd en leg het kalfsvlees in de interne stoommand.
Etape 9 /12
Giet de gegaarde groenten af in de kom en meng met de geraspte parmezaan. Vul de 6 gegaarde courgettes met de groentevulling.
Etape 10 /12
Spoel de kom uit en bevestig de mengstaaf. Voeg de water, de kalfsfond en de tijm toe.
Etape 11 /12
Plaats de interne stoommand met de kalfslendes. Sluit het deksel zonder de vulstop en neem de externe stoomkoker. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 12 /12
Dien warm op.



