Huisgemaakte appelcrumble - Recette Companion | Moulinex
Margaux de Biolley
Recette de Margaux de Biolley

Huisgemaakte appelcrumble

Avis 5 étoiles (moyenne)

- /5 -

  • Temps Total 45min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    35min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 4 eenheid Appel

  • 120 g Zachte boter

  • 1 snuifje Fleur de sel

  • 90 g Bloem

  • 150 g Bruine suiker

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes
  • Kneed- & hakmes
    Kneed- & hakmes

Préparation

Etape 1 /6

Verwarm de oven voor op 180°C.

Etape 2 /6

Schil en snij de appels in grote stukken.

  • 4eenheid Appel

Etape 3 /6

Hak ze in de kom met het mes tot je kleine stukjes appel krijgt.

  • 4eenheid Appel
  • Ultrablade hakmes

Etape 4 /6

Schik ze in een ovenschaal.

Etape 5 /6

Meng voor het kruimeldeeg de boter, bruine suiker, snufje zout en bloem in de kom met de kneder gedurende 2 minuten.

  • 120g Zachte boter
  • 1snuifje Fleur de sel
  • 90g Bloem
  • 150g Bruine suiker
  • Kneed- & hakmes

Etape 6 /6

Bedek de appelstukjes met de crumble en bak 35 minuten.

Companions,Ustensils and accessoiries