- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Ham in madeirasaus en gestoomde groenten
Ham in madeirasaus en gestoomde groenten
- Temps Total 56min
- 10min
Préparation - 46min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
6 sneetje Gerookte ham, dik gesneden (5 mm)
750 g Aardappels
150 g Champignons
300 g Diepgevroren erwten
100 g Gerookt spek
50 g Sjalotten
75 g Madeira
1 tl Kalfsfond
1 tl Maïzena
1 el Water
60 cl Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger Stoom- accessoire
Préparation
Etape 1 /8
Doe de gepelde sjalotten in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 2 /8
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Schraap de zijkanten van de kom. Voeg de kalfsfond, de madeira, de grof gesneden champignons en het water toe.
Etape 3 /8
Sluit het deksel zonder de vulstop. Plaats de externe stoomkoker. Voeg de geschilde aardappelen in blokjes toe. Breng op smaak met zout. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 4 /8
Los de maizena in een apart kommetje op in water.
Etape 5 /8
Haal alles uit de externe stoomkoker. Doe de verdunde maizena in de kom van de keukenmachine.
Etape 6 /8
Bevestig de externe stoomkoker. Leg de spekblokjes en de erwtjes op de aardappels.
Etape 7 /8
Plaats de middelste stoomplaat en leg de zes sneetjes ham erbij. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 8 /8
Dien warm op.