- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Glutenvrije koekjes
Glutenvrije koekjes
- Temps Total 19min
- 5min
Préparation - 14min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
70 g Vegan boter
70 g Bruine suiker
15 g Griessuiker
0.5 Ei
0.5 el Ahornstroop
150 g Havermout
60 g Bloem
0.25 tl Nootmuskaat
0.5 tl Gemalen kaneel
0.25 tl Bakpoeder
0.5 tl Bicarbonaat
0.25 tl Zout
Voor de garnering
35 g Vegan boter
90 g Poedersuiker
1 el Amandelmelk
0.5 tl Vanille-extract
Accessoires
Klopper
Préparation
Etape 1 /8
De oven voorverwarmen op 180°C. Leg bakpapier op de bakplaat.
Etape 2 /8
Voeg boter en suiker toe aan de mixerkom met bevestigde garde. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Etape 3 /8
Voeg het ei, de ahornstroop en het vanille-extract toe. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Etape 4 /8
Voeg de havermout, de bloem, het bicarbonaat, het bakpoeder en kaneel, zout en nootmuskaat toe. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Etape 5 /8
Maak met een kleine ijslepel balletjes van het mengsel. Leg ze op een bakplaat en druk op ‘Start’
Etape 6 /8
Bereid de crème. Voeg boter toe aan de mixerkom met bevestigde garde. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Etape 7 /8
Voeg de poedersuiker en de amandelmelk toe. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Etape 8 /8
Giet het mengsel in een spuitzak met een vlakke spuitmond. Zodra de koekjes afgekoeld zijn: spuit de crème op één koekje en bedek het met een tweede.