- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Glutenvrije gepaneerde kipfilets
Glutenvrije gepaneerde kipfilets
- Temps Total 35min
- 15min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Ingrédients
8 personen
240 g glutenvrije paneermeel
120 g glutenvrije panko paneermeel
2 theelepels knoflookpoeder
2 theelepels gedroogde peterselie
1 tl zout
4 grote eieren
900 g kipfilet, in reepjes
90 ml olijfolie
Accessoires
Grillen
Préparation
Etape 1 /4
Meng in een grote kom paneermeel, knoflookpoeder, peterselie en zout door elkaar. Doe de eieren in een tweede kom en klop ze met een vork los.
Etape 2 /4
Zet de standaardplaat in de kom van het apparaat. Leg een vel bakpapier op de plaat. Paneer de kipreepjes door ze eerst door de eieren te halen en vervolgens door het paneermeelmengsel. Leg de helft van de gepaneerde reepjes op het vel bakpapier.
Etape 3 /4
Zet 10 minuten aan op de NUGGETS-stand. Draai de kipreepjes halverwege om.
Etape 4 /4
Herhaal dit proces met de resterende reepjes.