- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Gevulde artisjokken met zeevruchten
Gevulde artisjokken met zeevruchten
- Temps Total 57min
- 10min
Préparation - 47min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
12 Diepgevroren artisjokbodems
400 g Diepgevroren zeevruchten
15 g Visfumetpoeder
100 g Vloeibare room met 30% vet
60 g Bloem
50 g Boter
25 g Geraspte Parmezaanse kaas
Nootmuskaat
Zout
Water
Accessoires
Klopper Stoom- accessoire
Préparation
Etape 1 /13
Doe 0,7 l water in de kom van de keukenmachine en voeg de visfumet toe. Sluit het deksel zonder de vulstop. Plaats de externe stoomkoker. Voeg de diepgevroren artisjokbodems toe. Druk op 'Start'.
Etape 2 /13
Plaats de middelste stoomplaat en leg er de diepgevroren zeevruchten op. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 3 /13
Haal alles uit de externe stoomkoker en zet 30 cl visfumet aan de kant in een kommetje. Spoel de kom.
Etape 4 /13
Verwarm de oven voor op 200°C.
Etape 5 /13
Doe de vloeibare room en bloem in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 6 /13
Schraap de zijkanten van de mengkom met de spatel. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg geleidelijk de visfumet toe.
Etape 7 /13
Voeg de in stukjes gesneden boter toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 8 /13
Voeg de Parmezaanse kaas en de muskaatnoot toe. Breng op smaak met zout en peper. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 9 /13
Verwijder de klopper, voeg de uitgelekte zeevruchten toe en meng met de spatel.
Etape 10 /13
Smeer een ovenplaat in met olie en leg er de artisjokbodems op.
Etape 11 /13
Doe er de bechamel met de zeevruchten over.
Etape 12 /13
Zet 15 minuten in de oven.
Etape 13 /13
Dien op met de salade.