- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Fougasse met olijven
Fougasse met olijven
- Temps Total 2h 15min
- 15min
Préparation - 30min
Cuisson - 1h 30min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
400 g Bloem
1 zakje Bakkersgist in poeder
7 cl Olijfolie
20 Ontpitte olijven
1 el Tijm
22 cl Water
1 tl Zout
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /10
Doe de gist en het water in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /10
Voeg bloem, olijfolie, zout, olijven en tijm toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /10
Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Laat het deeg na het kneden gedurende de aangegeven tijd op 30°C rijzen.
Etape 4 /10
Bedek een bakplaat met bakpapier.
Etape 5 /10
Bestrooi uw handen met bloem en haal het deeg uit de mengkom van de keukenmachine.
Etape 6 /10
Leg het deeg op een met bakpapier bedekte bakplaat.
Etape 7 /10
Bestrooi het deeg met bloem en rol het uit.
Etape 8 /10
Maak er sneetjes in met een mes.
Etape 9 /10
Laat het deeg gedurende 30 minuten rijzen op een plaats waar het meer dan 20°C is. Verwarm na 15 minuten de oven voor op 200°C (thermostaat 6-7).
Etape 10 /10
Zet ongeveer 25 minuten in de oven.


