- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Fondant van ricotta & abrikozen
Fondant van ricotta & abrikozen
- Temps Total 1h
- 10min
Préparation - 50min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
5 personen
3 eieren
90 g bruine suiker
200 g amandelpoeder
30 g Maïzena®
1 1/2 koffielepel natriumbicarbonaat
1 el olijfolie
250 g ricotta
150 g verse abrikozen
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /4
Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6). Bekleed een springvorm met bakpapier.
Etape 2 /4
Plaats het mes om te kneden/hakken en doe de eieren, de bruine suiker, het amandelpoeder, de Maïzena®, het natriumbicarbonaat, de olijfolie en de ricotta in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Etape 3 /4
Was de abrikozen en snij in vier. Voeg ze na afloop van het programma via de bovenkant van het apparaat toe, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Etape 4 /4
Giet het deeg in de vorm en bak het ongeveer 50 min in de oven. Bedek het gerecht met aluminiumfolie als de taart te bruin wordt. Laat het gerecht afkoelen wanneer de bereiding klaar is en neem het uit de vorm.