- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Far breton
Far breton
- Temps Total 1h 12min
- 5min
Préparation - 1h 7min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
5 personen
300 g Ontpitte pruimen
20 g Gesmolten en half gezouten boter
75 cl Halfvolle melk
5 Eieren
140 g Suiker
1 zakje Vanillesuiker
220 g Bloem
5 cl Cointreau®
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /8
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Etape 2 /8
Vet een gratineerschaal in met boter en leg de pruimen erin.
Etape 3 /8
Doe de boter in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /8
Voeg de melk, de eieren, de suiker en de vanillesuiker toe.
Etape 5 /8
Voeg de melk, de eieren, de suiker en de vanillesuiker toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg na 10 seconden geleidelijk aan de bloem toe. Voeg na 1 min 30 seconden de Cointreau® toe.
Etape 6 /8
Giet het deeg over de pruimen.
Etape 7 /8
Zet 1 uur in de oven.
Etape 8 /8
Laat afkoelen en dien het gerecht op.

