- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Chocoladetaart
Chocoladetaart
- Temps Total 2h 41min
- 10min
Préparation - 31min
Cuisson - 2h
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
1 Zanddeeg
250 g Fondant chocolade
20 cl Vloeibare room
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /9
Verwarm de oven voor op 210°C (op thermostaat 6-7).
Etape 2 /9
Vet een taartvorm in met boter. Rol het deeg uit. Leg het deeg in de taartvorm en dek af met huishoudfolie.
Etape 3 /9
Leg bakbonen op de folie of prik met een vork in het deeg.
Etape 4 /9
Zet gedurende 15 minuten in de oven. Verwijder het bakpapier.
Etape 5 /9
Zet opnieuw 10 minuten in de oven. Laat het deeg afkoelen.
Etape 6 /9
Doe de vloeibare room in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 7 /9
Hak de chocolade in stukjes. Voeg de chocolade toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 8 /9
Druk opnieuw op 'Start'.
Etape 9 /9
Giet het mengsel over het deeg en zet 2 uur in de koelkast.