- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Chocoladefondant
Chocoladefondant
- Temps Total 1h 9min
- 25min
Préparation - 44min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
5 personen
200 g Fondant chocolade
100 g Zachte en half gezouten boter
3 Eieren
120 g Bruine suiker
150 g Amandelpoeder
6 g Bakpoeder
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /7
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Etape 2 /7
Doe de boter en de chocolade in stukjes in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /7
Voeg de eieren, de suiker, het amandelpoeder en de gist toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /7
Leg een vel bakpapier in de springvorm.
Etape 5 /7
Doe de bereiding in de bakvorm.
Etape 6 /7
Zet gedurende 20 tot 30 minuten in de oven.
Etape 7 /7
Laat afkoelen voordat u de taart opdient.