- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Brownies van zwarte chocolade en zoete aardappel
Brownies van zwarte chocolade en zoete aardappel
- Temps Total 1h 12min
- 10min
Préparation - 1h 2min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
80 g Zoete aardappel
80 g Amandelpuree
150 g Kokossuiker
1 tl Vanille-extract
40 g Cacaopoeder
16 g Amandelmeel
20 g Kokosbloem
1 tl Bakpoeder
0.5 tl Zeezout
50 g Chocoladestukjes
Accessoires
Menger Ultrablade hakmes Stoommandje
Préparation
Etape 1 /7
Pel de zoete aardappel en snijd in stukjes.
Etape 2 /7
Giet 0.7 L water in de mengkom. Leg de zoete aardappel in het stoommandje en doe in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start' Giet het water uit de kom.
Etape 3 /7
Bevestig het Ultrablade-mes aan de mengkom en voeg de zoete aardappel toe. Voeg de amandelpuree, de kokossuiker en het vanille-extract toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Etape 4 /7
Voeg het cacaopoeder, de amandelbloem, de kokosbloem, het bakpoeder en het zout toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Etape 5 /7
Voeg de chocoladestukjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Etape 6 /7
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een vel bakpapier in een bakvorm. Giet de mengeling in een bakvorm en laat 35 minuten bakken.
Etape 7 /7
Haal uit de oven en laat 30 minuten rusten alvorens op te dienen.

