Blondie met witte chocolade en rode vruchten - Recette Companion | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Blondie met witte chocolade en rode vruchten

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 1h 12min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    57min
  • Repos
    0min

Ingrédients

5 personen

  • 300 g Witte chocolade

  • 40 g Honing

  • 100 g Gezouten boter

  • 4 Eieren

  • 115 g Suiker

  • 170 g Bloem

  • 125 g Amandelpoeder

  • 1 zakje Bakpoeder

  • 200 g Diepgevroren rode vruchten

Accessoires

  • Menger
    Menger
  • Kneed- & hakmes
    Kneed- & hakmes

Préparation

Etape 1 /11

Verwarm de oven voor op 180°C.

Etape 2 /11

Hak de chocolade in stukjes.

  • 200g Diepgevroren rode vruchten

Etape 3 /11

Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de boter, in stukjes gebroken chocolade en honing in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Druk op ‘Start’ en laat smelten.

  • 300g Witte chocolade
  • 40g Honing
  • 100g Gezouten boter
  • Kneed- & hakmes

Etape 4 /11

Schraap aan het einde van het programma de zijkanten van de mengkom (indien de chocolade begint te kristalliseren is dat niet erg, hij zal nadien nog homogeniseren).

Etape 5 /11

Klop ondertussen de eieren en suiker in een kom. Als de bel rinkelt, schraap dan de zijkanten van de mengkom (indien de chocolade begint te kristalliseren is dat niet erg, hij zal nadien nog homogeniseren) en voeg het ei-/suikermengsel toe. Druk op ‘Start’ om de bereiding te mengen.

  • 4 Eieren
  • 115g Suiker
  • Menger

Etape 6 /11

Voeg bloem, amandelpoeder en gist toe. Druk op 'Start'.

  • 170g Bloem
  • 125g Amandelpoeder
  • 1zakje Bakpoeder
  • Menger

Etape 7 /11

Vet een vierkante vorm in met boter en bestrooi met bloem.

Etape 8 /11

Doe het beslag in de bakvorm.

Etape 9 /11

Vet een vierkante vorm in met boter en bestrooi met bloem. En giet hier het deeg in. Bestrooi met diepgevroren rode vruchten en duw ze in het deeg met de achterkant van een lepel. Laat het geheel gedurende 50 min bakken op 170°C. Laat het lauw worden, haal het uit de vorm en leg het op een rooster.

  • 200g Diepgevroren rode vruchten

Etape 10 /11

Laat gedurende 50 min bakken op 170°C.

Etape 11 /11

Laat lauw worden, haal uit de vorm en leg op een rooster.

Companions,Ustensils and accessoiries

Recettes similaires

Moulinex
Moulinex
1h 12min

Blondie au chocolat blanc et fruits rouges

ratings.NaN

Blondie met witte chocolade en rode vruchten - Recette Companion | Moulinex
Blondie au chocolat blanc et fruits rouges
Moulinex
Moulinex
2h 50min

Œufs en chocolat

ratings.NaN

Blondie met witte chocolade en rode vruchten - Recette Companion | Moulinex
Œufs en chocolat
Moulinex
Moulinex
1h 5min

Chicons en gratin

Avis 5 étoiles (moyenne)

2 Avis

Blondie met witte chocolade en rode vruchten - Recette Companion | Moulinex
Chicons en gratin
Moulinex
Moulinex
30min

Bar grillé en sauce

ratings.NaN

Blondie met witte chocolade en rode vruchten - Recette Companion | Moulinex
Bar grillé en sauce
Moulinex
Moulinex
9min

Mousse de saumon en verrine

ratings.NaN

Blondie met witte chocolade en rode vruchten - Recette Companion | Moulinex
Mousse de saumon en verrine