- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Banaan-chocoladeijs
Banaan-chocoladeijs
- Temps Total 2h 7min
- 5min
Préparation - 2min
Cuisson - 2h
Repos
Appareils compatibles (17)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires I-COMPANION HF900110 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
270 g Rijpe bananen
150 g Griekse yoghurt
50 g Melkchocolade
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /6
Leg de gepelde en in schijfjes gesneden bananen op een plaat. Zet gedurende 2 uur in de diepvriezer.
Etape 2 /6
Doe de chocoladestukjes in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 3 /6
Zet de stukjes chocolade aan de kant.
Etape 4 /6
Doe de diepgevroren stukjes banaan en de yoghurt in de keukenmachine. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 5 /6
Voeg de chocolade toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 6 /6
Dien onmiddellijk op.