Asperges op Vlaamse wijze - Recette Companion | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Asperges op Vlaamse wijze

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 26min
  • Préparation
    5min
  • Cuisson
    21min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 250 g Witte asperges

  • 2 Eieren

  • 60 g Boter

  • 10 takje Bladpeterselie

  • Zout

  • Water

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes
  • Stoommandje
    Stoommandje

Préparation

Etape 1 /7

Giet 0,7 L water in de kom van de keukenmachine.

  • Water

Etape 2 /7

Doe de het stoommandje in de keukenmachine. Voeg de geschilde en gehalveerde asperges en de eieren toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 250g Witte asperges
  • 2 Eieren
  • Stoommandje

Etape 3 /7

Leg de asperges op borden en was de kom.

Etape 4 /7

Doe de in blokjes gesneden boter in de kom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 60g Boter
  • Ultrablade hakmes

Etape 5 /7

Pel de eieren.

  • 2 Eieren

Etape 6 /7

Doe de hardgekookte eieren en de peterselie bij de boter in de kom van de keukenmachine. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 10takje Bladpeterselie
  • Zout
  • Ultrablade hakmes

Etape 7 /7

Verdeel dit mengsel over de asperges en dien meteen op.

Companions,Ustensils and accessoiries