- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Umamisalade van boerenkool
Umamisalade van boerenkool
- Temps Total 12min
- 10minPréparation 
- 2minCuisson 
- 0minRepos 
Ingrédients
2 personen
- 100 g Boerenkool 
- 1 tl Olijfolie 
- 2 g Look 
- 24 g Citroensap 
- 3 cl Tahin 
- 1 el Water 
- 1 el Sojasaus 
- 1 tl Sesamolie 
- 0.5 tl Witte miso 
- 1 snuifje Peper 
- 30 g Pijnboompitten 
- 20 g Pompoenpitten 
- 20 g Rozijnen 
- 20 g Gemoute gist 
Accessoires
- Minimengkom 
Préparation
Etape 1 /4
Maak de boerenkoolbladeren schoon met water en droog ze. Verwijder het steeltje en de centrale nerf. Snijd de bladeren vervolgens in stukken. Doe de bladeren in een kom en wrijf ze 2 tot 3 minuten in met olijfolie zodat ze soepel worden.
Etape 2 /4
Plaats de mini kom met het mes in de grote kom van de keukenmachine. Doe de gepelde look in de kom. Sluit de mini kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /4
Duw de look naar de bodem van de mini kom met een spatel. Voeg het citroensap, de tahin, het water, de sojasaus, de sesamolie, de witte miso en de peper toe. Sluit het deksel van de keukenmachine en druk op 'Start'.
Etape 4 /4
Giet de vinaigrette over de boerenkool en meng goed. Voeg de pijnboompitten, de pompoenpitten, de rozijnen en de gemoute gist toe. Meng en dien meteen op.
Pourquoi deux expéditions ?
Vos produits peuvent être expédiés depuis 2 entrepôts :
Expédié par Moulinex Shop
Expédié par Moulinex Accessoires
Vous ne pourrez pas cumuler des articles issus des 2 entrepôts dans une même commande.
