Chocolate dessert cream
Moulinex
Recette de Moulinex

Chocolate dessert cream

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  • Temps Total 0min
  • Préparation
    0min
  • Cuisson
    0min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personnes

  • 90 g Chocolat noir

  • 2 Œufs

  • 15 g Cacao amer en poudre

  • 70 g Sucre

  • 50 cl Lait demi-écrémé

  • 1 Maïzena®

Accessoires

  • Batteur
    Batteur

Préparation

Etape 1 /2

Cut the chocolate into pieces. Put all the ingredients in the bowl with the whisk. Start the robot at 90 ° C, speed 6 for 10 min.

  • 90g Chocolat noir
  • 2 Œufs
  • 15g Cacao amer en poudre
  • 70g Sucre
  • 50cl Lait demi-écrémé
  • 1 Maïzena®
  • Batteur

Etape 2 /2

At the end of the program, divide the cream into ramekins. Cover with plastic wrap and refrigerate for 3-4 hours. Taste very cold.

Companions,Ustensils and accessoiries

Hélice SS-185951

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Hélice SS-185951

Cuve de cuisson SS-186082

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Cuve de cuisson SS-186082

Cuve de cuisson SS-186157

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Cuve de cuisson SS-186157

Crochet SS-186228

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Crochet SS-186228