- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Auberginekaviaar
Auberginekaviaar
- Temps Total 20min
- 15min
Préparation - 5min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (23)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète
Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
1 kg Gepelde aubergine-blokjes
1.5 Citroen
1.5 Knoflookteentje, gepeld en van onzuiverheden ontdaan
9 cl Olijfolie
3 tl Komijnpoeder
3 tl Suiker
3 el Platte peterselie
Zout
Peper
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
Snijd de aubergine in blokjes.
Etape 3 /6
Hak de knoflook fijn.
Etape 4 /6
Doe de aubergine-blokjes in het stoommandje en plaats het dan in de pan, met 25 cl water toegevoegd.
Etape 5 /6
Onder druk laten koken
Etape 6 /6
Meng de aubergine en de overige ingrediënten uit de Cookeo. Gedurende 4 uur voor het opdienen op een koele plaats bewaren.
Companions,Ustensils and accessoiries