- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Naans met kaas
Naans met kaas
- Temps Total 20min
- 15min
Préparation - 5min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
300 g meel
1 zakje bakpoeder (11 g)
1 snufje zout
1 el olie
1 natuuryoghurt (125 g)
6 porties kaas type KIRI® (120 g)
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /3
Plaats het mes om te kneden/hakken en doe het meel, de gist, het zout, 10 cl water, de olie en de yoghurt in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Etape 2 /3
Verwarm de oven voor op 260 °C. Verdeel het deeg in 6 bollen en spreid ze uit. Leg de kaas in het midden en sluit het deeg in een driehoek of cirkel. Rol terug de naans met een deegroller.
Etape 3 /3
Leg de naans op een bord en bak ze ongeveer 5 min. Eet ze lekker warm op.



