- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au parmesan et truffe
Risotto au parmesan et truffe
- Totale tijd 18min
- 2min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz pour risotto
1 Échalote
10 cl Vin blanc ( facultatif)
60 cl Bouillon
100 g Parmesan
1 càs Crème
Sel
Poivre
30 g Truffe
Bereiding
Stap 1 /5
Faire revenir l’échalote en mode rissolage
Stap 2 /5
Ajouter le riz jusqu’à ce qu’il devienne transparent
Stap 3 /5
Verser le vin blanc et laisser s’évaporer
Stap 4 /5
Ajouter le bouillon et mode cuisson express
Stap 5 /5
Verser la crème le parmesan la truffe salée et poivrer