- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto à la courge butternut
Risotto à la courge butternut
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
500 g riz Arborio
1 courge butternut
1300 ml bouillon de volaille
125 ml vin blanc sec
2 Oignons
3 càs mascarpone
Parmesan
5 càs huile
Bereiding
Stap 1 /4
Émincer les oignons. Couper en petites cubes la courge. Diluer le cube de bouillon dans l’eau.
Stap 2 /4
Mettre l’huile, les oignons, la courge dans le cookeo et laisser revenir pendant 3 minutes en remuant de temps en temps. Ajouter le riz et le vin blanc et laisser encore 2 minutes.
Stap 3 /4
Ajouter le bouillon puis programmer 15 minutes en cuisson sous pression.
Stap 4 /4
A la fin de la cuisson rajouter le mascarpone et mélanger. Mettre le parmesan selon votre goût directement sur l’assiette en moment de service