- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Émincé de dinde sauce moutarde crémée et panais
Émincé de dinde sauce moutarde crémée et panais
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Dinde
500 g Panais
250 g Champignons de Paris
25 cl Bouillon de légumes
20 cl Crème liquide
1 càs Farine
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 càs Persil
2 càs Moutarde
Bereiding
Stap 1 /6
Émincer dinde panais et champignons de Paris.
Stap 2 /6
Faire dorer les morceaux de dinde dans le cookeo pendant quelques minutes.
Stap 3 /6
Ajouter les champignons de Paris et les cubes de panais.
Stap 4 /6
Ajouter la farine, mélanger, le bouillon de légumes, le sel le poivre et le persil. Bien Mélanger. La sauce commence à épaissir.
Stap 5 /6
Cuisson rapide pendant 15 minutes.
Stap 6 /6
Ajouter la crème et la moutarde. Mélanger. C'est prêt! Une viande moelleuse et des panais fondants! Bon appétit 👌