- Homepage
- Recipe Details Page
Zeeduivel op Amerikaanse
- Totale tijd 26min
- 20min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1 el Plantaardige olie
2 Zeeduivelfilets (150 g)
1 Fijngesneden sjalotten
10 cl Witte wijn
3 cl Gognac
100 g Wortelen in julienne
50 g Preiwit in julienne
1 tl Tomatenpuree
100 g Kreeftenbisque
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /10
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /10
Snijd de sjalotten in ringen.
Stap 3 /10
Snijd de wortelen in julienne.
Stap 4 /10
Snijd het wit van de prei in kleine blokjes.
Stap 5 /10
Doe de olie in de kuip.
Stap 6 /10
Laat de zeeduivelfilets lichtjes aankleuren. Haal ze vervolgens uit de kuip.
Stap 7 /10
Voeg de andere ingrediënten toe en meng goed terwijl u het aanbaksel op de bodem losschraapt.
Stap 8 /10
Leg de vis op de groenten.
Stap 9 /10
Snelkookfunctie
Stap 10 /10
Dien op met rijst gekruid met dragon.