- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zalm met kruidenkorst en quinoa
Zalm met kruidenkorst en quinoa
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
2 Zalmfilet
2 el Verse peterselie
2 el Verse dille
4 el Olijfolie
3 el Paneermeel
0.5 Citroen (zeste)
100 g Quinoa
25 cl Water
0.5 Sinaasappel
1 Lente-ui
Zout en peper
Accessoires
Airfryer mandje
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Doe de peterselie, dille, olie, paneermeel, zout en peper in een bakje.
Stap 3 /8
Verdeel het kruidenmengsel over de filets en druk lichtjes aan.
Stap 4 /8
Doe de quinoa, het water, de sinaasappel, de bosui, zout en peper in de kom. Roer goed.
Stap 5 /8
Bevestig het Airfry-mandje.
Stap 6 /8
Doe de filets in het mandje.
Stap 7 /8
Gaar op de 'Steam & crisp'-stand.
Stap 8 /8
Dien onmiddellijk op.