Yoghurttaart met gedroogd fruit
- Totale tijd 49min
- 15min
Voorbereidingstijd - 34min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
125 g Yoghurt natuur
200 g Bloem
250 g Suiker
6 cl Olie
3 Eieren
125 g Droge vruchten (rozijnen, vijgen, dadels)
1 zakje Bakpoeder
1 tl Vanillearoma
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /6
Doe de yoghurt, bloem, suiker, olie, eieren, gedroogd fruit, gist en vanille-aroma in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Leg een vel bakpapier in de springvorm.
Stap 4 /6
Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 5 /6
Zet ongeveer 30 minuten in de oven.
Stap 6 /6
Laat afkoelen en dien op.