- Homepage
- Recipe Details Page
Viscolombo
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
600 g witte vis
2 teentjes knoflook
3 sjalotten
3 eetlepels colombopoeder
300 g aardappelen
200 g courgettes
20 cl kippenbouillon
20 cl kokosmelk
2 laurierblaadjes
1 limoen
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /4
Schil de teentjes knoflook en de ui en snij in twee. Plaats het ultrablade-hakmes, doe de stukken in de robot, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
2 teentjes knoflook 3 sjalotten
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Schil de aardappelen en snij de aardappelen en de courgettes in blokjes. Snij de vis in grote stukken.
600g witte vis 300g aardappelen 200g courgettes
Stap 3 /4
Vervang het ultrablade-hakmes door de menger. Voeg de groenten, de bouillon, de kokosmelk, het colombopoeder, de laurierblaadjes, het limoensap en het zout toe. Leg de stukjes vis in de stoommand en plaats het mandje in de robot. Vergrendel het deksel zonder de dop en druk op 'Start'
600g witte vis 3 eetlepels colombopoeder 300g aardappelen 200g courgettes 20cl kippenbouillon 20cl kokosmelk 2 laurierblaadjes 1 limoen Zout
Menger Stoommandje
Stap 4 /4
Haal het mandje voorzichtig uit de robot, leg de vis op borden en dien op met de saus en de groenten.