Veloute van waterkers ricotta
- Totale tijd 24min
- 15min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
0.5 Bosje waterkers, twee keer gewassen
0.5 Uien, gepeld en gesnipperd
1 el Olijfolie
50 g Gekookte witte bonen (of aardappelblokjes)
50 g Ricotta
1 Knoflook, geschild en ontpit
30 cl Bouillon van groenten of gevogelte
2 el Geraspte parmezaanse kaas om te versieren (optioneel)
6 bladje Salieblaadjes, gewassen en fijngesneden
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Laat de ui karamelliseren.
Stap 4 /6
Voeg de waterkers, bouillon, look en bonen toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Mix met de ricotta. Dien op met blaadjes salie en strooi er wat Parmezaanse kaas over.