- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Vegan burger met gegrilde portobellochampignon
Vegan burger met gegrilde portobellochampignon
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (13)
Easy Fry Silence EZ5728F0 Air fryer - Smart Assist - 5L - Stille technologie Easy Fry Silence air fryer EZ552DF0 - Air fryer- 5L - Stille technologie Easy Fry Mega EZ855HF0 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Easy Fry Mega EZ855BF0 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Kleine portobellochampignons
4 el Pesto
4 Vegan hamburgerbroodjes
2 Avocado's
1 Tomaat
1 Rode ui
4 reepje Vegan kaas
Enkele slablaadjes
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /4
Was de champignons. Breng op smaak met zout en peper. Leg de champignons in het apparaat voorzien van de plaat en zorg ervoor dat ze niet op elkaar liggen. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 2 /4
Giet na afloop de helft van de pesto over de champignons.
Stap 3 /4
Leg de champignons meteen tussen de hamburgerbroodjes, samen met wat avocado, een paar plakjes tomaat, de rode ui, de veganistische kaas, enkele slablaadjes en de overgebleven pesto.
Stap 4 /4
Serveer met zoeteaardappelfriet.