- Homepage
- Recipe Details Page
Tunesische Chorba
- Totale tijd 0min
- 0min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
375 g In blokjes gesneden lam
90 g Bulgur
6 Geschilde en in blokjes gesneden wortelen
3 Geschilde en in blokjes gesneden aardappelen
3 Rapen, geschild en in blokjes gesneden
4 stengel Gehakte selderij
4 Tomaten
1.5 Gepelde ui
1.5 el Tomatenpuree
1.5 tl Kurkuma
3 el Olijfolie
140 cl Water
Zout, peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de ui in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade hakmes. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
1.5 Gepelde ui
Ultrablade hakmes
Stap 2 /5
Vervang het mes met de menger in de blender en giet de olijfolie erbij. Voeg de selderij toe, vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
4stengel Gehakte selderij 3el Olijfolie
Menger
Stap 3 /5
Voeg aan het einde van het programma de wortelen, aardappelen, rapen en tomaten toe. Voeg de kurkuma en tomatenpuree toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
6 Geschilde en in blokjes gesneden wortelen 3 Geschilde en in blokjes gesneden aardappelen 3 Rapen, geschild en in blokjes gesneden 4 Tomaten 1.5el Tomatenpuree 1.5tl Kurkuma
Menger
Stap 4 /5
Aan het einde van het programma giet u het water erbij en voegt u het vlees toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
375g In blokjes gesneden lam 140cl Water
Menger
Stap 5 /5
Voeg de tarwe toe; vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
90g Bulgur
Menger