Torta caprese
- Totale tijd 45min
- 20min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 Ei(eren)
20 g Poedersuiker
20 g Suiker
40 g Banketbakkerschocolade 55% van gesmolten cacao
40 g Boter, gesmolten
40 g Amandelpoeder
30 g Amandelen, gepeld, geroosterd en fijngehakt
12 cm Ronde vorm, bekleed
Poedersuiker als decoratie
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Meng de chocolade en boter. Klop de eieren en suiker 10 min. Voeg de chocolade/boter en de andere ingrediënten toe.
Stap 3 /5
Giet de bereiding in de vorm. Voeg 20 cl water in de kom. Zet het mandje en vervolgens de vorm erop.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie: 25 min.
Stap 5 /5
Haal uit de vorm. Laat afkoelen. Bestrooi de pudding met poedersuiker.