Terrine van vis met saffraan
- Totale tijd 27min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
160 g Filet van witte vis, zonder graten, fijngesneden
1 Ei(eren)
1 snuifje Saffraan
20 g Sjalot, fijngesnipperd
70 g Vloeibare room
2 tl Vloeibare honing
1 el Maizena
10 cl Zonnebloemolie
1 tl Mosterd
2 tl Kreeftensoep
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingredienten.
Stap 2 /9
Snijd de sjalot fijn.
Stap 3 /9
Klop een mayo met eigeel, olie, 1/2 honing, mosterd, bisque. Laat afkoelen.
Stap 4 /9
Mix de room, vis, eiwit, zetmeel en 1/2 honing.
Stap 5 /9
Warm een beetje olie op.
Stap 6 /9
Kleur de sjalotten met de saffraan aan. Breng het gerecht op smaak. Voeg toe aan het mengsel vis/room.
Stap 7 /9
Spoel de kom. Verdeel in de muffinvormen. Dek ze af met folie. Zet ze in het mandje met 20 cl water in de kom.
Stap 8 /9
Snelkookfunctie: 12 min.
Stap 9 /9
Dien lauw op ofwel goed koud met de mayonaise.