- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Spruitjes tandoori
Spruitjes tandoori
- Totale tijd 29min
- 20min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1.3 kg spruitjes, gewassen (verwijder de eerste blaadjes)
3 Bulgaarse of Griekse yoghurt
1.5 tl Tandoorikruiden
1.5 uien, gepeld en gesnipperd
1.5 tl verse gember, geschild en fijngehakt
3 teentjes look, gepeld, ontkiemd en fijngehakt
3 tl afgestreken tomatenconcentraat
3 el koriander, gewassen en fijngehakt
2 el plantaardige olie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Warm de olie op in de kom.
Stap 3 /6
Karamelliseer de ui, look en gember. Voeg de kruiden en het tomatenconcentraat toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4 /6
Voeg de yoghurt toe. Meng alles goed. Voeg de spruitjes toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg de koriander toe en dien op met basmatirijst.