Spirelli met gehakt en curry - Recepten Cookeo V3 | Moulinex
Recept door Joris

Spirelli met gehakt en curry

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 28min
  • Voorbereidingstijd
    5min
  • Gaartijd
    23min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 700 g Gehakt half om half

  • 1 Gehaktkruiden

  • 1 Grote ui

  • 100 g Rozijnen

  • 1 Rode paprika

  • 2 Golden appels, geschild en in kleine blokjes gesneden

  • 20 cl Water

  • 10 cl Room

  • 3 el Zonnebloemolie

  • 2 el Kerrie

  • 350 g Spirelli pasta

  • 4 Sneedjes brood te roosteren

  • Peper en zout

Bereiding

Stap 1 /9

Bereid de ingredienten: Snij de ui in snippers Meng de gehaktkruiden in het gehakt Snij de rode paprika in kleine blokjes Schil de appels en snijd in kleine blokjes

  • 700g Gehakt half om half
  • 1 Gehaktkruiden
  • 1 Grote ui
  • 1 Rode paprika
  • 2 Golden appels, geschild en in kleine blokjes gesneden

Stap 2 /9

Doe de olie in de kom Voeg de uisnippers toe en stoof aan

  • 1 Grote ui
  • 3el Zonnebloemolie

Stap 3 /9

Voeg het gekruide gehakt toe. Goed mengen tijdens het roerbakken totdat het gehakt gaar is

  • 700g Gehakt half om half

Stap 4 /9

Voeg paprika blokjes, appel blokjes, rozijnen, water, room en kerrie kruiden toe Voeg wat peper en zout toe Meng alles grondig door elkaar

  • 100g Rozijnen
  • 1 Rode paprika
  • 2 Golden appels, geschild en in kleine blokjes gesneden
  • 20cl Water
  • 10cl Room
  • 2el Kerrie
  • Peper en zout

Stap 5 /9

Kook 5 min onder hoge druk

Stap 6 /9

Bereid afzonderlijk de spirelli pasta volgens de instructie op de verpakking

  • 350g Spirelli pasta

Stap 7 /9

Wanneer alles klaar is, voeg de spirelli toe in de kom en meng tot een homogeen mengsel

Stap 8 /9

Rooster de 4 sneetjes brood tot het brood goudbruin is

  • 4 Sneedjes brood te roosteren

Stap 9 /9

Serveer door eerst een sneetje brood op het bord te leggen met daarop de bereiding. De kerriesaus zal deels door het brood opgenomen wat het een lekkere smaak geeft.