- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Spirelli met gehakt en curry
Spirelli met gehakt en curry
- Totale tijd 28min
- 5min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personen
700 g Gehakt half om half
1 Gehaktkruiden
1 Grote ui
100 g Rozijnen
1 Rode paprika
2 Golden appels, geschild en in kleine blokjes gesneden
20 cl Water
10 cl Room
3 el Zonnebloemolie
2 el Kerrie
350 g Spirelli pasta
4 Sneedjes brood te roosteren
Peper en zout
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingredienten: Snij de ui in snippers Meng de gehaktkruiden in het gehakt Snij de rode paprika in kleine blokjes Schil de appels en snijd in kleine blokjes
Stap 2 /9
Doe de olie in de kom Voeg de uisnippers toe en stoof aan
Stap 3 /9
Voeg het gekruide gehakt toe. Goed mengen tijdens het roerbakken totdat het gehakt gaar is
Stap 4 /9
Voeg paprika blokjes, appel blokjes, rozijnen, water, room en kerrie kruiden toe Voeg wat peper en zout toe Meng alles grondig door elkaar
Stap 5 /9
Kook 5 min onder hoge druk
Stap 6 /9
Bereid afzonderlijk de spirelli pasta volgens de instructie op de verpakking
Stap 7 /9
Wanneer alles klaar is, voeg de spirelli toe in de kom en meng tot een homogeen mengsel
Stap 8 /9
Rooster de 4 sneetjes brood tot het brood goudbruin is
Stap 9 /9
Serveer door eerst een sneetje brood op het bord te leggen met daarop de bereiding. De kerriesaus zal deels door het brood opgenomen wat het een lekkere smaak geeft.