- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Spinach ricotta tortellini
Spinach ricotta tortellini
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 persoon
170 g Tortellini van ricotta en spinazie
4 stuk Gedroogde tomaat
70 g Gedroogde tomatenpuree
20 cl Vloeibare room
1 el Bieslook
Zout, peper
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /6
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Stap 2 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /6
Doe de tomatenpuree, room en bieslook in een aparte kom.
Stap 4 /6
Doe de tortellini en zongedroogde tomaten in het reservoir. Giet het mengsel van tomatenpuree, room en bieslook over de tortellini. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5 /6
Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Stap 6 /6
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.