- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sous Vide Gekookte Appels met Kaneel
Sous Vide Gekookte Appels met Kaneel
- Totale tijd 1u 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 Geschilde gouden appels, in 8 stukjes gesneden
2 el Rietsuiker
1 tl Gemalen kaneel
1 snuifje Gemalen nootmuskaat
40 g Ongezouten boter, in blokjes gesneden
50 g Rozijnen
Bereiding
Stap 1 /6
Meng in een kom alle ingrediënten en zorg ervoor dat de appels goed bedekt zijn.
Stap 2 /6
Doe de ingrediënten in een sous vide kookzak. Vacuüm de zak. Zorg ervoor dat de zak goed is afgesloten.
Stap 3 /6
Vul de tank tot het maximale peil.
Stap 4 /6
Plaats de sous vide zak in de tank en zorg ervoor dat deze volledig ondergedompeld is.
Stap 5 /6
Sluit het deksel met de stop en druk op 'Start.'
Stap 6 /6
Verwijder de zak en open deze. Serveer met de siroop die door de appels wordt vrijgegeven.