- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Soupe thaï aux crevettes
Soupe thaï aux crevettes
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 1min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
200 g De crevettes cuite décortiquées
1 Blanc de poireaux
1 Petit oignon
2 Gousses d’ail
10 g De gingembre
1 càc De pâte de curry rouge
800 g D’eau
2 Cubes de bouillon de volaille
150 g De champignons shitake
2 càs De jus de citron vert
200 ml De lait de coco
50 g De vermicelles de riz
2 càs D’huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /4
Préparer les ingrédients et émincez l’oignon,l’ai,le poireau et le gingembre
Stap 2 /4
Les faire revenir en mode dorée 3mn avec de l’huile d’olive
Stap 3 /4
Rajouter les autres ingrédients sauf les vermicelles, le lait de coco et le jus de citron cuisson sous pression 10 mn
Stap 4 /4
Ouvrir et terminer par le lait de coco , le jus de citron vert et le vermicelle cuisson sous pression 2mn