- Homepage
- Recipe Details Page
Snelle chili con carne
- Totale tijd 52min
- 15min
Voorbereidingstijd - 37min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
700 g Gehakt rundvlees
220 g Ajuin
100 g Chorizo
250 g Rode bonen uit blik (uitgelekt gewicht)
100 g Wortel
1 stengel Selder
380 g Tomatenblokjes uit blik
2 tl Paprikapoeder
1 tl Komijn
1 snuifje Koriander
20 cl Water
2 cl Olijfolie
2 takje Oregano
1 snuifje Rood chilipoeder (eventueel)
Zout, peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de in vier gesneden en gepelde ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
220g Ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het Ultrablade-hakmes door de menger. Giet de olijfolie in de kom. Voeg het rundvlees, het paprikapoeder, de koriander, de chilipoeder en de komijn toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
700g Gehakt rundvlees 2tl Paprikapoeder 1tl Komijn 2cl Olijfolie 1snuifje Rood chilipoeder (eventueel)
Menger
Stap 3 /4
Voeg de gehakte tomaten, de in blokjes gesneden chorizo, de gehakte selder, de gepelde en in blokjes gesneden wordels, de gespoelde rode bonen, de oregano en het water toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
100g Chorizo 250g Rode bonen uit blik (uitgelekt gewicht) 100g Wortel 1stengel Selder 380g Tomatenblokjes uit blik 20cl Water 2takje Oregano
Stap 4 /4
Dien onmiddellijk op.