Smeuïge cake van gesmolten chocolade en hazelnoot - Recepten Cookeo Fry 17in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Smeuïge cake van gesmolten chocolade en hazelnoot

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 55min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    40min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 135 g Pure chocolade

  • 135 g Boter

  • 100 g Fijne kristalsuiker

  • 3 Ei

  • 50 g Bloem

  • 75 g Hazelnootpoeder

  • 50 g Amandelpoeder

  • 1 tl Bakpoeder

Accessoires

  • Airfryer mandje

Bereiding

Stap 1 /8

Maak de ingrediënten klaar.

  • 135g Pure chocolade
  • 135g Boter
  • 100g Fijne kristalsuiker
  • 3 Ei
  • 50g Bloem
  • 75g Hazelnootpoeder
  • 50g Amandelpoeder
  • 1tl Bakpoeder

Stap 2 /8

Laat de chocolade en boter smelten in de microgolfoven.

  • 135g Pure chocolade
  • 135g Boter

Stap 3 /8

Voeg de suiker en eieren toe en klop tot een homogeen mengsel.

  • 100g Fijne kristalsuiker
  • 3 Ei

Stap 4 /8

Voeg de bloem, hazelnoten, amandelen en bakpoeder toe en roer tot je een glad mengsel verkrijgt.

  • 50g Bloem
  • 75g Hazelnootpoeder
  • 50g Amandelpoeder
  • 1tl Bakpoeder

Stap 5 /8

Beboter een cakevorm (18 cm diameter en 7 cm hoog) en bekleed de bodem met bakpapier. Giet het mengsel erin.

Stap 6 /8

Giet 40 cl water in de kom. Plaats de bakvorm in het Airfry-mandje.

  • Airfryer mandje

Stap 7 /8

Bak op de 'stoomoven'-stand.

  • Airfryer mandje

Stap 8 /8

Zet de warme cake op een rooster en laat afkoelen.