- Homepage
- Recipe Details Page
Schelvis met worteljulienne
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1 schelvisfilet (250 g)
350 g wortelen
3 eetlepels olijfolie
1 snufje currypoeder
Zout
Peper
Accessoires
Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /3
Schil de wortelen en snij ze in julienne of schijfjes. Snij de schelvisfilet in twee.
1 schelvisfilet (250 g) 350g wortelen
Stap 2 /3
Giet 0,7 L water in de bak van de robot. Bedek de bodem van de stoommand met bakpapier. Doe de wortelen in de mand, overgiet met olijfolie en bestrooi met zout en kerrie. Voeg de schelvisfilets toe en zet het mandje in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
1 schelvisfilet (250 g) 350g wortelen 3 eetlepels olijfolie 1 snufje currypoeder Zout
Stoommandje
Stap 3 /3
Bestrooi met peper en dien warm op.
Peper