- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Scampis à la crème
Scampis à la crème
- Totale tijd 22min
- 20min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
800 g Scampis décortiqués
125 g Beurre à l’ail
30 g Farine
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 càc Concentré de tomates
40 cl Lait
Bereiding
Stap 1 /5
Faites cuire les scampis sous pression pendant 2 min
Stap 2 /5
Quand ils sont cuits faites les revenir avec la moitié du beurre pendant quelques minutes
Stap 3 /5
Quand ils sont bien dorés réservez
Stap 4 /5
Ajoutez le reste du beurre. Quand il est fondu ajouter la farine et remuez jusqu’à obtenir une pâte puis ajoutez 400ml de lait. Mélangez jusqu’à obtention de la consistance voulu. Salez, poivrez et ajoutez le concentré de tomates
Stap 5 /5
Ajoutez les scampis dans la sauce et c’est prêt !