- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto de poulet au curry
Risotto de poulet au curry
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 Filets de poulet
1 càs Huile
300 g Riz arborio
5 cl Vin blanc
60 cl Bouillon de volaille
0.5 Oignon
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 càc Curry
10 cl Creme
Bereiding
Stap 1 /4
En mode dorer faire revenir le poulet coupé en dés et l'oignon avec un peu d'huile
Stap 2 /4
Arrêter la cuisson et ajouter le riz et mélanger, lorsqu'il est translucide ajouter le vin blanc et gratter le fond avec une spatule en bois. Saler et poivrer
Stap 3 /4
Ajouter le curry et le bouillon, mélanger et cuire en cuisson sous pression 8 à 10 minutes.
Stap 4 /4
En fin de cuisson, ajouter la crème, mélanger et servir.