- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto fruits de mer bisque homard
Risotto fruits de mer bisque homard
- Totale tijd 14min
- 2min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Fruits de mer congelés
250 g Riz Risotto
10 cl Vin blanc
50 cl Eau
1 Boite de bisque de homard
1 càs Fumet de poisson
1 Echalotte
Sel, poivre
1 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /3
Mettre le tout en mode doré 2 minutes
Stap 2 /3
Mettre sous pression 10 minutes.
Stap 3 /3
Si c'est trop liquide, vous pouvez laisser le couvercle entre ouvert cinq minutes. Le riz va boire la sauce.