- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto champignon poulet
Risotto champignon poulet
- Totale tijd 52min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 2min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Oignon
500 g Filet de poulet
10 cl Vin blanc
250 g Riz arborai
650 ml D’eau
20 cl Crème liquide
100 g Parmesan
1 Cuillère à soupe d’huile d’olive
Sel
Poivre
3 Gros champignons
Bereiding
Stap 1 /5
Coupez en morceaux les filets de poulet et les champignons Épluchez et émincez l'oignon.
Stap 2 /5
Mettez, dans la cuve du Cookeo, l'huile d'olive, l'oignon, le poulet, les champignons et démarrez votre appareil en mode dorer. Laissez revenir pendant 2 minutes.
Stap 3 /5
Ajoutez le riz et remuez. Ajoutez ensuite le vin blanc et laissez encore 2 minutes.
Stap 4 /5
Ajoutez l'eau, le sel, le poivre et programmez 15 minutes en cuisson sous pression.
Stap 5 /5
A la fin de la cuisson, mettez la crème fraîche le parmesan, mélangez puis attendez 2 minutes.